Bine aţi venit pe portalul comunei Sic

Stimați vizitatori, bine ați venit pe site-ul comunei Sic, fost oraș medieval. Sperăm, ca această vizită virtuală să conțină informații folositoare atât locuitorilor, cât și străinilor care ne vizitează. În prezent comuna Sic este cunoscută în special datorită tradițiilor și obiceiurilor populare care au fost păstrate aproape intacte până în zilele noastre. Pe acest site, dorim să vă prezentăm, pe lângă tradițiile specifice, și aspecte din trecutul respectiv prezentul comunei.

Așezare geografică

Comuna Sic este situată în partea de nord-est a Județului Cluj, la o distanță de 60 km față de municipiul reședință de județ Cluj-Napoca și la 15 km distanță de municipiul Gherla. Se învecinează la sud-vest cu comuna Bonțida, la sud-est cu comuna Pălatca, la est cu comuna Țaga, la nord cu orașul Gherla, iar la nord-est cu comuna Fizeșu Gherlii.

Știri

În 2 Mai 2019, a fost înregistrată declarația de căsătorie a d-lui RUSU LASZLO ZSOLT, în vârstă de 28 ani, cu domiciliul in Mun. Gherla Str. Gheorghe Sincai, Nr. 3 Sc. 1, Ap.1, județul Cluj, și a dn-ei SZEKELY ZSUZSA în vârsta de 26 ani, cu domiciliul în Com. Sic, STR. II. NR. 418 județul Cluj.

Citește mai departe vezimaimult

În 10 Octombrie 2018, a fost înregistrată declarația de căsătorie a d-lui Zsoldos Ianos, în vârstă de 34 ani, cu domiciliul in Com. Sic, STR. III, nr. 40, județul Cluj, și a dn-ei Márton Tünde în vârsta de 34 ani, cu domiciliul în Com. Sic, STR. I. NR. 56 județul Cluj.

Citește mai departe vezimaimult

În 29 August 2018 a fost înregistrată declarația de căsătorie a d-lui KERTESZ ROBERT,  în vârsta de 30 ani, cu domiciliul  în oras Beclean st. ale. Garii nr 30, județul Bistrita-Nasaud și a d-nei NAGY ZSUZSA,  în vârsta de 25 ani, cu domiciliul  în Sic str.II nr.33, județul Cluj 

Citește mai departe vezimaimult