Bine aţi venit pe portalul comunei Sic

Stimați vizitatori, bine ați venit pe site-ul comunei Sic, fost oraș medieval. Sperăm, ca această vizită virtuală să conțină informații folositoare atât locuitorilor, cât și străinilor care ne vizitează. În prezent comuna Sic este cunoscută în special datorită tradițiilor și obiceiurilor populare care au fost păstrate aproape intacte până în zilele noastre. Pe acest site, dorim să vă prezentăm, pe lângă tradițiile specifice, și aspecte din trecutul respectiv prezentul comunei.

Așezare geografică

Comuna Sic este situată în partea de nord-est a Județului Cluj, la o distanță de 60 km față de municipiul reședință de județ Cluj-Napoca și la 15 km distanță de municipiul Gherla. Se învecinează la sud-vest cu comuna Bonțida, la sud-est cu comuna Pălatca, la est cu comuna Țaga, la nord cu orașul Gherla, iar la nord-est cu comuna Fizeșu Gherlii.

Știri

În 25 septembrie 2023 a fost înregistrată declarația de căsătorie a d-lui, MÁTÉ ISTVÁN-ATTILA, în vârsta de 23 ani, cu domiciliul în Comuna Sic, str. III, nr. 197, județul Cluj și a d-nei, PAP EMILIA în vârsta de 24 ani, cu domiciliul în Comuna Crasna, nr. 1533, Jud. Sălaj.

Citește mai departe vezimaimult

În 20 septembrie 2023 a fost înregistrată declarația de căsătorie a d-lui, HARANGOZO NORBERT - ZSOLT, în vârsta de 33 ani, cu domiciliul în Comuna Sânmărtin, str. Ulița de sus, nr. 49, județul Cluj și a d-nei, BALLOK MARIA - MELINDA în vârsta de 24 ani, cu domiciliul în Comuna Sic, str. I, nr. 49, Jud. Cluj.

Citește mai departe vezimaimult

În 06 septembrie 2023 a fost înregistrată declarația de căsătorie a d-lui, SORBÁN ELŐD, în vârsta de 32 ani, cu domiciliul în Comuna Sic, str. II, nr. 134, județul Cluj și a d-nei, PETER ANAMARIA în vârsta de 27 ani, cu domiciliul în Comuna Sic, str. II, nr. 134, Jud. Cluj.

Citește mai departe vezimaimult