Bine aţi venit pe portalul comunei Sic

Stimați vizitatori, bine ați venit pe site-ul comunei Sic, fost oraș medieval. Sperăm, ca această vizită virtuală să conțină informații folositoare atât locuitorilor, cât și străinilor care ne vizitează. În prezent comuna Sic este cunoscută în special datorită tradițiilor și obiceiurilor populare care au fost păstrate aproape intacte până în zilele noastre. Pe acest site, dorim să vă prezentăm, pe lângă tradițiile specifice, și aspecte din trecutul respectiv prezentul comunei.

Așezare geografică

Comuna Sic este situată în partea de nord-est a Județului Cluj, la o distanță de 60 km față de municipiul reședință de județ Cluj-Napoca și la 15 km distanță de municipiul Gherla. Se învecinează la sud-vest cu comuna Bonțida, la sud-est cu comuna Pălatca, la est cu comuna Țaga, la nord cu orașul Gherla, iar la nord-est cu comuna Fizeșu Gherlii.

Știri

Astazi 04 August 2022, a fost inregistrata declaratia de casatorie a d-lui Both Csaba, in varsta de 27 ani, cu domiciliul in Com. Aghires, sat Leghia, nr. 199, judetul Cluj si a d-nei Nagy Zsuzsanna-Brigitta, in varsta de 22 ani, cu domiciliu in Comuna Sic str II nr 14, judetul Cluj

Citește mai departe vezimaimult

Publicație Căsătorie 03 August 2022
În 03 August 2022 a fost înregistrată declarația de căsătorie a d-lui GYŐRI ISTVÁN-LORÁND, în vârsta de 29 ani, cu domiciliul în Sic, str. III, nr. 31, județul Cluj și a d-nei SZÉKELY SZENDE-KATALIN,  în vârsta de 26 ani, cu domiciliul  în Bistrita, str. Aleea Plopilor, nr. 12, bl. 1, sc. B, ap. 16, județul Bistrița-Năsăud.

Citește mai departe vezimaimult

Astazi 22 Iunie 2022, a fost inregistrata declaratia de casatorie a d-lui Szekely Ianos-Csaba, in varsta de 27 ani, cu domiciliul in Gherla str  Alexandru Vlahuta, Nr 20 ap. 7, judetul Cluj si a d-nei Sipos Zsuzsa-Laura, in varsta de 22 ani, cu domiciliul in Comuna Sic, str III nr. 2, judetul Cluj

Citește mai departe vezimaimult