Bine aţi venit pe portalul comunei Sic

Stimați vizitatori, bine ați venit pe site-ul comunei Sic, fost oraș medieval. Sperăm, ca această vizită virtuală să conțină informații folositoare atât locuitorilor, cât și străinilor care ne vizitează. În prezent comuna Sic este cunoscută în special datorită tradițiilor și obiceiurilor populare care au fost păstrate aproape intacte până în zilele noastre. Pe acest site, dorim să vă prezentăm, pe lângă tradițiile specifice, și aspecte din trecutul respectiv prezentul comunei.

Așezare geografică

Comuna Sic este situată în partea de nord-est a Județului Cluj, la o distanță de 60 km față de municipiul reședință de județ Cluj-Napoca și la 15 km distanță de municipiul Gherla. Se învecinează la sud-vest cu comuna Bonțida, la sud-est cu comuna Pălatca, la est cu comuna Țaga, la nord cu orașul Gherla, iar la nord-est cu comuna Fizeșu Gherlii.

Știri

În 30 Septembrie 2021 a fost înregistrată declarația de căsătorie a d-lui MICHNEA FLORIN VASILE, în vârsta de 32 ani, cu domiciliul în Sighetu-Marmatiei, str. Stefan Cel Mare, nr.115,  județul Maramures și a d-nei FERENCZ ALEXANDRA,  în vârsta de 33 ani, cu domiciliul  în Sic str.I nr.109, județul Cluj.

Citește mai departe vezimaimult

În 22 Septembrie 2021 a fost înregistrată declarația de căsătorie a d-lui MURESAN MARIUS, în vârsta de 34 ani, cu domiciliul în Gherla, str. Victoriei, nr.9A, Bl. P12, Sc. 1, Ap. 6 județul Cluj și a d-nei SOOS ZSUZSA,  în vârsta de 27 ani, cu domiciliul  în Sic str.I nr.121, județul Cluj.

Citește mai departe vezimaimult

În 08 Septembrie 2021 a fost înregistrată declarația de căsătorie a d-lui BALLOK JANOS-ZOLTAN, în vârsta de 31 ani, cu domiciliul în Sic, str. I, nr.119, județul Cluj și a d-nei FILEP SUSANA,  în vârsta de 27 ani, cu domiciliul  în Sic str.III nr.194, județul Cluj.

Citește mai departe vezimaimult